ЗА НАС 

DUBAI DATES е компания за хранителни добавки, която е основана с цел промотиране и поддържане на здравословен начин на живот и всички видове спорт.

В съвременния свят все повече хора усещат нуждата от естетичен външен вид и дълъг, пълноценен живот, в който хранителните добавки играят важна роля.

С нашите продукти ние предлагаме възможности на всеки, който иска да промени физическото си състояние, да постигне спортните си цели или просто иска да живее здравословен начин на живот.

Глобалният характер на нашия бизнес изисква системата DUBAI DATES NUTRITION да има най-високите стандарти и най-добрите процеси, за да се осигури постоянно качество в цялата ни верига на добавяне на стойност – от производството до доставката на продукта.

Избрани лаборатории в Германия наблюдават производствения процес и прилагат нови технологии, за да гарантират най-високо качество.

Ние работим неуморно и избираме най-добрите суровини, производствени процеси, както и контрол на качеството и ефективността, за да постигнем най-добрите възможни резултати.

Нашата цел е да осъществим целта на нашите клиенти.

0
Твоята количка